Ben je op zoek naar mooie designproducten voor de kinderkamer? Dan is Design Letters een merk om zeker eens naar te kijken!

Deens design
Zoals zoveel mooie designmerken is ook Design Letters een Deens bedrijf. Het is een designbureau dat slechts in enkele jaren groot internationaal succes heeft geboekt. Design Letters is opgericht in 2009 door de voormalige copywriter en journalist Mette Thomsen. Woorden en letters zijn altijd haar grote passie geweest.

Bijzondere typografie
Het eerste succesproduct van Design Letters was een reeks van verschillende houten letters bedoeld als wanddecoratie. In 2011 lanceerde het bedrijf een nieuwe serie met een typografie die in 1937 handgeschreven was door de beroemde Deense architect Arne Jacobsen (bekend van zijn populaire vlinderstoel). De producten in deze serie –die een combinatie zijn van modern en vintage- staan geweldig in elk interieur.

Het merk Design Letters is inmiddels zeer populair en is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan achthonderd winkels in meer dan veertig landen.

Producten Design Letters
Design Letters heeft veel verschillende producten die gebruikt kunnen worden in huis, zoals spullen voor in de keuken (denk bijvoorbeeld aan theedoeken, opbergbakjes, mokken, theekannen), op de slaapkamer en ook kantoorspullen (zoals potloden, etuis, memoblaadjes). Maar behalve deze producten heeft Design Letters ook allemaal mooie producten voor kinderen ontworpen. Van een slabbetje tot een mooie beker: Design Letters heeft het.

Leuk product van Design Letters

Het babyboek van DL is een aanrader.

Babyboek
Populair bij veel ouders is het geweldig mooi vormgegeven babyboek van Design Letters. Op de voorkant staat in de bekende letters Baby’s First Book. Je kunt in het boek alle gegevens van de eerste maanden van je kindje verzamelen. Zo kun je de stamboom invullen en informatie over de zwangerschap. Ook is er ruimte voor het kraambezoek om wat te schrijven. Bij het boek horen twaalf milestone cards, waarmee je je baby elke maand op de foto kunt zetten.

Houten speelblokken voor de kids

Toffe letter blokken

Houten speelblokken
Voor als je kindje wat ouder is zijn er de fraai vormgegeven houten speelblokken. Ze zijn gemaakt van massief eikenhout. En ook op deze speelblokken vind je natuurlijk het wereldberoemde lettertype dat Arne Jacobsen in 1937 heeft ontworpen. Behalve dat de blokken mooi vormgegeven zijn, zijn ze ook heel leerzaam voor je kindje.

Toffe bestek set van Design Letters

Melamine bestek

Melamine bestek
Zodra je kindje met mes en vork leert eten is het leuk als hij/zij een eigen bestekje heeft. Een bestek van melamine is hiervoor bij uitstek geschikt. De set van Design Letters bestaat uit een vork, mes, eetlepel en dessertlepel. De set is speciaal voor kinderen gemaakt en is dus veilig in gebrek en is niet scherp. Met het bestek kan je kind op speelse wijze kennismaken met het alfabet. Er is ook een mooi melamine bord verkrijgbaar dat goed bij het bestek past.

Behalve de hierboven genoemde producten heeft Design Letters nog veel meer leuke spullen voor kinderen, zoals mooie drinkbekers, kussentjes en dekbedovertrekken.